Two main, deep green volumes define the POS counter of Aesop, located in Lausanne’s  department store, Globus.

The four-sided square volume appears as a solid block of coated metal sheets. All sides are identical, only slim division lines indicate the functional units behind the facade.

In contrast to the heavy, rational body, a slim white marble top with its sophisticated grey veins invites one to explore and enjoy the natural structure of the stone material. The vertical wall unit with its indirect lighting, reveals the true beauty of the deep green powder coating which suddenly drifts into warm gold and mustard tones. An unexpected warm contrast to the straight and structured Aesop packaging.

A successful, yet unpretentious design to document the inspiring collaboration between Aesop and einszu33.