Advisedly chosen materials involving expanded metal, wooden flooring as well as quartz gravel, glas and perforated aluminum sheets make the Lounge a particular experience in the automotive environment Audi Beijing.

Assembling around a dynamic counter element referring to the high class products, a VIP area is separated from the overall planning performed by Studio Raumwerk. Since the Lounge Area enriches the overall Showroom, it was enabled for all purposes – including cooking events, but not limited to them. An adjacent meeting rooms provides a further layer of intimacy and privacy, whereby an inviting seating area within the Lounge provides the reverse for chosen visitors.

Equipped with Gaggenau appliances, the luxurious VIP Lounge completes the high class Showroom of Audi auto motives in Beijing at a high quality standard revealed by the architectural design concept.